Initiatiefnemers

Erik Eerhart

Als ervaringsdeskundige weet ik wat een crisis met je doet als ondernemer, partner, ouder etc. In 2013/2014 kwam mijn zakelijke wereld als ondernemer door onvoorziene omstandigheden enorm onder druk te staan. Dit werkte dusdanig door in mijn leven dat in de tweede helft van 2014 alles met een dreun tot stilstand kwam. Financieel, privé en mentaal. Ik stond er alleen voor. Althans, dat dacht ik. Vanaf dat moment ben ik hulp gaan vragen, mijn verhaal gedeeld en daardoor heel veel nieuwe inzichten gekregen. De “oogkleppen” gingen af en wat bleek. Ik was echt niet de enige die dit doormaakte. Daardoor wist ik de weg omhoog weer te vinden.

Daarom ben ik in mijn werk (o.a. als mental businesscoach) gepassioneerd om ondernemers/leiders/medewerkers te helpen met hun uitdagingen en hoop ik dat we door dit evenement een platform te kunnen bieden, waar mensen hun verhaal kunnen delen, hernieuwde inspiratie op kunnen doen. Bovenal hoop ik dat mensen inzien dat het nooit te laat is om een nieuwe weg in te slaan. Dat je durft te vertragen om straks na de crisis weer op een gezonde manier te kunnen versnellen.

Mijn missie is om daar een onderdeel van te mogen zijn!

Wytze Visser

Centraal in mijn denken staat creativiteit: het verbinden van bestaande elementen tot iets nieuws.

Die creativiteit pas ik op een breed terrein toe. In marketing als strateeg, conceptdenker en schrijver. In het besturen als andersdenker. In het diepst van mijn hart als beeldend kunstenaar.

Daarnaast wordt ik regelmatig ingeschakeld als gespreksleider waarbij oprechte interesse in de ander en het stellen van de juiste vragen mijn kracht is. In die hoedanigheid ben ik ook actief voor De Ondermening.

Haise Bosma

Opgegroeid in een ondernemersgezin is mij met de paplepel ingegoten om je te richten op je klant, opdrachtgever en zoals nu ook een onderdeel van ons bedrijf een horecafaciliteit, de gast.  

Automatisch werkt dat door in ontmoetingen met mensen en wat mij energie geeft is het vinden van de passie van de ander en daarbij helpen om de ander in haar of zijn kracht te zetten. Zoals Buber al schreef en in de praktijk bracht, in de ontmoeting met de ander vind je jezelf. Dit heb ik ook met Erik het afgelopen jaar mogen ervaren in wederkerigheid en wil ook graag delen hoe anderen een hulpbron kunnen zijn in persoonlijke uitdagingen.

Samenwerkings-partner

Samenwerkingspartner

Virtual Assistent support

Marianne Hofstra & Shekila Ramautar

Wij zijn Virtuele Famkes. Virtuele office professionals die ondernemers graag taken uit handen nemen. Elk Virtueel Famke met haar eigen expertises. Laat ons doen waar we goed in zijn, dan kun jij als ondernemer doen wat je het liefste doet, ondernemen.

Onze missie is om ondernemers gelukkig(er) te maken door ze werk uit handen te nemen waar ze zelf niet aan toekomen. En geweldig werk afleveren natuurlijk!

Virtuele Famkes staan voor Friese betrouwbaar- en nuchterheid. Wij zijn loyaal naar onze klanten, hebben hart voor jouw zaak en streven naar een persoonlijke en duurzame samenwerking.

www.virtuelefamkes.nl